IT-jobb

Bakom den här sajten står ett antal IT-företag i Halmstad i stark tillväxt. Under de närmaste åren ska dessa företag rekrytera mer än 100 nya medarbetare. Läs mer om IT-företagen nedan!

Exempel på yrkesgrupper vi söker:

- Utvecklare: Fullstack

- Utvecklare: Backend/cloud

- Utvecklare: Frontend/ux/design

- Projektledare

- Apputvecklare

- Testare

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM TORGET UPDATED

Torget Updated hjälper företag bli mer framgångsrika på nätet och växa online, samt inspirerar fler att satsa på digital marknadsföring. Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget Updated helhetslösningar för enkel & effektiv onlinenärvaro till små och medelstora företag över hela Sverige. Torget Updated erbjuder digitala produkter och tjänster inom hemsidesproduktion, sökmotoroptimering, Google Ads och sociala medier.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM MONTANIA

Montania erbjuder såväl standardiserade som kundanpassade affärssystem och webblösningar till små och medelstora företag. Därmed kan vi hjälpa våra kunder med allt från moderna hemsidor och bokning till kompletta affärssystem med integrerad och mobil e-handel. Med egenutvecklade webb- och affärssystem och vår djupa kunskap inom dessa områden är vi med och bidrar till att öka kundernas konkurrenskraft. Montania brinner för att utveckla kundernas lösningar och att effektivisera processer. Vårt mål är att stödja kunderna på deras digitaliseringsresa. Genom kunskap och personlig service tar vi helhetsansvar för kundbehov, kvalitet, vidareutveckling och användarstöd. Vi finns i Halmstad och Stockholm.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM FOReFRONT

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Halmstad, Malmö, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre och Karlstad med huvudkontor i Stockholm. Halmstadkontoret har primär fokus på frontend- och backend-utveckling i .NET/C#, molnarkitektur samt applikationsutveckling för iOS och Android.

Några av våra största kunder är Länsförsäkringar, Svenskt Näringsliv, ATG, TUI och Bonava.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM DH SOLUTIONS

Vårt team är vår största tillgång

DH Solutions är ett modernt företag som är väl etablerade i den mest spännande branschen.

Som totalleverantör utvecklar och levererar vi de senaste it-lösningarna, avancerade system,

innovativ teknik och produkter, mjuk- och hårdvara, men även tjänster och utbildningar.


Vi är stolta över vårt teams prestationer, men också över gemenskapen mellan medarbetare och den öppna kulturen på DH Solutions.

Här lever vi våra kärnvärden: Glädje, Förtroende, Innovation.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM JAYWAY

Jayway - a design driven software studio.

We combine creativity and technology to swiftly transform ideas into realities on mobile, web and in the cloud.


we combine creativity & tech with speed.

We offer design driven end to end projects, PoC's on new technologies, platform/API strategy, experienced agile teams and senior software specialists on mobile, web, backend & cloud as well as UX and Design

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM QUICKSEARCH

Quicksearch arbetar med kund och medarbetarfeedback. Våra kunder är huvudsakligen Svenska företag och myndigheter där vi mäter upplevelsen hos kunder och medarbetare och kombinerar den med affärsdata. Genom metoden Net Promoter® System gör vi feedbacken agerbar för att våra kunder skall kunna utveckla sina styrkor och fånga upp problem. Vi har kontor i Stockholm och Halmstad.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM EFFECTSOFT

Visionärer på natten – Utvecklare på dagen

Vi är experter på mjukvaruutveckling, integrationer, appar och kravanalyser och skapar framtidsanpassade IT-system för våra kunder. Vi kan kod, och vi förstår också verksamheter och affärsnytta.

Effectsoft är IT-företaget som värdesätter en nära relation med kunder och medarbetare.

Tillsammans med kunden är vi med i hela processen – från analys och design till implementation och skapar skräddarsydda lösningar med fokus på kundens framgång. Vi värderar nöjd kund före egen vinning!

Effectsoft har funnits sedan 2012 och har idag kontor i Halmstad och Älvängen utanför Göteborg.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM CARMONA

Carmona erbjuder tjänster för att strukturera vårddata och mäta klinisk utveckling inom vården. Våra egenutvecklade system för kvalitetsregister, egenvård och beslutsstöd finns nationellt etablerade för uppföljning av både kroniska sjukdomar samt specifika insatser.


Carmonas framgång vilar på närhet till kunden samt förmågan att leverera och implementera lösningar som matchar beställarens behov. Vi drivs av en idé om hur viktig information ska kunna samlas och bli tillgänglig på ett sätt som förändrar hälso- och sjukvård i grunden.


SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM SCANDISYS

ScandiSys-teamet är en växande grupp av passionerade medarbetare, alla med stort engagemang i den ständiga utvecklingen av ScandiSys som produktägare och byggandet av kund- och användarvärde i resebranschen.


Vårt mål att fortsätta utveckla vår arbetsplats, där du kan växa, skratta, känna stolthet och glädje och samtidigt ha tid över till annat viktigt i livet.


Vi vill skapa en plattform, ett ekosystem, genom egen innovation och partnerskap där våra kunder kan växa sin affär.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM EVRY

EVRY är ett ledande nordiskt IT-tjänst- och programvarubolag som med djup kunskap om både teknik och affär skapar morgondagens digitala lösningar. Teknik är inte bara data, det är en del av människors liv. Vi arbetar varje dag för att göra det vår vision säger: creating digital advantage for tomorrow’s leaders. Men hur gör vi det då? Jo, vi arbetar kundorienterat och fokuserar på engagemang och närhet. Tillsammans med våra kunder, stora som små, hjälper vi till att orkestrera den digitala transformationen, löser affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver idéer framåt. Välkommen att läsa mer om oss på evry.com