IT-jobb

Bakom den här sajten står ett antal IT-företag i Halmstad i stark tillväxt. Under de närmaste åren ska dessa företag rekrytera mer än 100 nya medarbetare. Läs mer om IT-företagen nedan!

Exempel på yrkesgrupper vi söker:

- Utvecklare: Fullstack

- Utvecklare: Backend/cloud

- Utvecklare: Frontend/ux/design

- Tekniker

- Projektledare

- Apputvecklare

- Testare

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM MONTANIA

Montania erbjuder såväl standardiserade som kundanpassade affärssystem och webblösningar till små och medelstora företag. Därmed kan vi hjälpa våra kunder med allt från moderna hemsidor och bokning till kompletta affärssystem med integrerad och mobil e-handel. Med egenutvecklade webb- och affärssystem och vår djupa kunskap inom dessa områden är vi med och bidrar till att öka kundernas konkurrenskraft. Montania brinner för att utveckla kundernas lösningar och att effektivisera processer. Vårt mål är att stödja kunderna på deras digitaliseringsresa. Genom kunskap och personlig service tar vi helhetsansvar för kundbehov, kvalitet, vidareutveckling och användarstöd. Vi finns i Halmstad och Stockholm.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM DH SOLUTIONS

DH Solutions är ett modernt företag som är väl etablerade i den mest spännande branschen. Som totalleverantör utvecklar och levererar vi de senaste IT-lösningarna, avancerade system, innovativ teknik, tjänster och produkter.


Att arbeta hos oss är både inspirerande, utmanande och utvecklande. Vi arbetar alla tillsammans mot en gemensam vision - att få andra företag att blomstra och uppnå sin fulla potential genom ledande och innovativa IT-lösningar.


Hos oss är alla medarbetare lika värdefulla och avgörande för bolagets och våra kunders framgång! Vill du också vara med och forma Hallands bästa IT arbetsplats – välkommen till oss!

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM JAYWAY

Jayway - a design driven software studio.

We combine creativity and technology to swiftly transform ideas into realities on mobile, web and in the cloud.


we combine creativity & tech with speed.

We offer design driven end to end projects, PoC's on new technologies, platform/API strategy, experienced agile teams and senior software specialists on mobile, web, backend & cloud as well as UX and Design

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM QUICKSEARCH

Quicksearch arbetar med kund och medarbetarfeedback. Våra kunder är huvudsakligen Svenska företag och myndigheter där vi mäter upplevelsen hos kunder och medarbetare och kombinerar den med affärsdata. Genom metoden Net Promoter® System gör vi feedbacken agerbar för att våra kunder skall kunna utveckla sina styrkor och fånga upp problem. Vi har kontor i Stockholm och Halmstad.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM EFFECTSOFT

Visionärer på natten – Utvecklare på dagen

Vi är experter på mjukvaruutveckling, integrationer, appar och kravanalyser och skapar framtidsanpassade IT-system för våra kunder. Vi kan kod, och vi förstår också verksamheter och affärsnytta.

Effectsoft är IT-företaget som värdesätter en nära relation med kunder och medarbetare.

Tillsammans med kunden är vi med i hela processen – från analys och design till implementation och skapar skräddarsydda lösningar med fokus på kundens framgång. Vi värderar nöjd kund före egen vinning!

Effectsoft har funnits sedan 2012 och har idag kontor i Halmstad och Älvängen utanför Göteborg.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM r360 Resort Systems

På r360 bygger vi affärssystemet som får våra svenska skidanläggningar att fungera. Med nio av de tio största anläggningarna exkl. Skistar har vi en betydande position på marknanden.


Bli en del av antingen vårt webbteam där vi bygger morgondagens bokningsupplevelse eller vårt core-team som står för API:et och all den tunga affärslogiken.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM Nordlo

För Nordlo är digitalisering ett mänskligt hantverk, där digitala lösningar förenklar och förbättrar människors arbetsliv.


Med närhet till våra kunder levererar vi rätt IT-stöd för verksamheten

och erbjuder ett helhetsansvar för IT och digitalisering.


Vårt erbjudande riktar sig primärt mot lokala och regionala företag, men även nationellt och internationellt. Vi hjälper företag att driva sin digitalisering framåt genom ett nära samarbete med strategisk rådgivning och med ansvarsfulla val av innovativ teknik.

SÖK JOBB

För mer information klicka på knappen nedan:

OM DH Anticounterfeit

Handeln med förfalskade varor beräknas uppgå till 2,3 biljoner USD 2022, alla industrier är utsatta. För att möta dessa hot tar nu företag nästa steg mot att digitalisera sitt varumärkesskydd.


DH Anticounterfeits molnplattform, Origo digitaliserar arbetet med varumärkesskydd, effektiviserar och automatiserar processer och förenklar samarbetet med advokatbyråer, utredare och myndigheter.


DH Anticounterfeit startades 2016 med huvudkontor i Halmstad och har en ledande position på en växande internationell marknad. Origo används av välkända (Fortune 500) företag i både Europa och USA. DH Anticounterfeit har också ansvaret att ta fram en ny ISO-standard, ISO 22386.

Vill du att ditt företag ska

synas här?

Är du ett renodlat IT-bolag med starkt rekryteringsbehov

och med bas i Halmstad?

I så fall kan du kontakta oss i formuläret till höger, så gör vi en bedömning

KONTAKTA OSS REDAN IDAG